Η ομάδα

Lemonpeel
Το Εργαστηρίου Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής Ροδάκινο ιδρύθηκε από τον ψυχολόγο- συστημικό ψυχοθεραπευτή Γιώργο Παραδείση και την παιδαγωγό  Κατερίνα Ανωγιαννάκη με στόχο την ερευνητική δράση επάνω σε θέματα παιδαγωγικής και ψυχολογίας το 2017.

Μέσα στα χρόνια δράσης μας, το Ροδάκινο απέκτησε συνεργασίες με ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες με κοινό όραμα την προώθηση της συστημικής σκέψης στον χώρο της ψυχοθεραπείας και της παιδαγωγικής όπου ο κάθε ένας και η κάθε μια συμβάλει από την ειδικότητά του στην επίτευξη του παραπάνω στόχου.

ιδρυτές εργαστηρίου

Κατερίνα Ανωγιαννάκη – Παιδαγωγός-Εμψυχώτρια Παιδαγωγικής Θεάτρου,  Υπ. Δρ. Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, ΜSc Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Γιώργος Παραδείσης Ψυχολόγος-Συστημικός Ψυχοθεραπευτής, MSc Κοινωνιολογίας, MSc Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών

Ομάδα συνεργατών

Θοδωρής Δρούλιας – Ψυχολόγος-Συστημικός Ψυχοθεραπευτής

Έλενα Λοίζου – Κοινωνική Λειτουργός-Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια

Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης – Εργοθεραπευτής- Εμψυχωτής Παιδαγωγικής Θεάτρου, MSc Κριτική Παιδαγωγική και Εκπαίδευση Εκπαιδευτικών, Συγγραφέας

Κατερίνα Τούρλα-Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, συντονίστρια ομάδων μέσω της Τέχνης

Βιτόρια Κοτσάλου Συστημική χορογράφος, ερευνήτρια